Tänä jouluna ei osteta turhaa tavaraa, vaan nautitaan palveluista ja elämyksistä.

Toimitamme uuden digielämyksen kotiin kannettuna. Savupiipun sijaan saavumme etuovesta, ja tarkalleen toivottuun aikaan!kirjat
Lukutoukalle

89,00 €

Kiireinen lukutoukka voi nyt myös kuunnella uutuuskirjat. Asennamme Bookbeat-sovelluksen, luomme käyttäjätilin ja opastamme käytössä. Hinta sisältää 2 viikon kuuntelujakson, Koss Porta Pro -kuulokkeet (arvo n. 40€), sekä 1 tunnin käyttöopastuksen Fiksarilta.

Osta
kirjat
Musiikin suurkuluttajalle

99,00 €

Nuoruuden suosikkihitit ja kiinnostavat uutuudet samassa paketissa. Asennamme Spotify-sovelluksen, luomme käyttäjätilin sekä soittolistat, ja opastamme käytössä. Hinta sisältää Koss Porta Pro -kuulokkeet (arvo n. 40€), 2 kuukauden Spotify Premium -lahjakortin sekä 1 tunnin käyttöopastuksen Fiksarilta.

Osta
urheilu
Urheiluhullulle

129,00 €

Urheilusuorituksia seuraava sovellus innostaa liikkumaan säännöllisesti. Asennamme Sports Tracker -sovelluksen ja kytkemme sykevyön, luomme käyttäjätilin, treeniohjelman ja opastamme sovelluksen käytön. Hinta sisältää Sports Tracker Smart Sensorin (arvo 80 €), sekä 1 tunnin käyttöopastuksen Fiksarilta. HUOM! Tilattava ennen 14.12.2018.

Osta
kirjat
Kulinaristille

69,00 €

Ravintolaelämyksen voi nykyään nauttia omassa kodissa. Asennamme Wolt-sovelluksen, luomme käyttäjätilin ja opastamme käytössä. Hinta sisältää 20 € Wolt-krediittejä tilausta varten sekä 1 tunnin käyttöopastuksen Fiksarilta.

Osta
kirjat
Terveyden tarkkailijalle

249,00 €

Unen laadun seurantaan tarkoitettu kotimainen Beddit on huipputuote, joka pelaa yhteen iOS-laitteiden kanssa. Asennamme laitteen ja opastamme sovelluksen käytön. Hinta sisältää Beddit 3 -laitteen (arvo 149€), sekä kaksi 1 tunnin käyttöopastusta Fiksarilta. HUOM! Tilattava ennen 14.12.2018.

Osta
elokuvat
Elokuvaharrastajalle

69,00 €

Televisiossa ei ole mitään katsottavaa, mutta onneksi on Netflix! Asennamme sovelluksen, luomme käyttäjätilin ja opastamme käytön. Hinta sisältää 2 kuukauden Netflix-lahjakortin sekä 1 tunnin käyttöopastuksen Fiksarilta.

Osta
valokuvat
Valokuvaajalle

89,00 €

Kuva olis kiva, erityisesti kun sen voi jakaa ystävien kanssa. Opastamme hyvien kuvien ottamimsen ja käsittelyn omalla laitteella, luomme Instagram-käyttäjätilin ja opastamme käytön. Hinta sisältää laadukkaan Black Eye -älypuhelinlinssin sekä 1 tunnin käyttöopastuksen Fiksarilta.

Osta
kirjat
Maailmanmatkaajalle

59,00 €

Toimivimmat matkat syntyvät parhailla sovelluksilla – anna älypuhelimen olla matkaoppaasi. Asennamme karttasovelluksen, tutustumme majoituksen varaamiseen verkossa sekä lentoyhtiöiden sovelluksiin, joiden avulla voi säästyä paperilippujen printtaamiselta.

Osta
#

Kajavatie 10

00200 Helsinki

posti@fiksari.fi

Y-tunnus: 2696725-2

Soita 050 566 8586 ja Fiksari auttaa heti!

Teemme kotikäyntejä ma-pe klo 9-20 ja la-su 10-16.

Toimialue

Helsinki

Espoo

Vantaa

Kauniainen

Twitter Facebook Instagram

© Fiksari 2018

Tietosuojaseloste