naama

Mukavaa, että kiinnostuit!

Fiksari tekee hyvää monella rintamalla.

tiimi

Uudenlainen digituki

Autamme asiakkaitamme älylaitteiden ongelmien kanssa, tarjoamme nuorille töitä joustavasti ja tuomme naapurustojen eri sukupolvia lähemmäs toisiaan.

Fiksari syntyi helmikuussa 2016 kun Santeri Huikari, Peik Hämekoski ja Heidi Kähkönen päättivät yhdistää voimansa uudenlaisen ja paremman tekniikka-avun tuottamiseksi. Tänä vuonna Fiksaria luotsaavat Heidi ja Peik.

Heidi osallistui joulukuussa 2015 TechCrunch Disrupt -hackathoniin Lontoossa, jossa syntyi ajatus järjestelmästä, joka yhdistää tietoteknistä apua tarvitsevat seniorit ja paikalliset nuoret kaikkien yhteiseksi iloksi. Katso alkuperäinen pitch täällä!

Peik on kerännyt kokemusta startupin kasvattamisesta ja seniorityöstä Elffe-yrityksen johtajana. Peik löysi Heidin Startup Sauna -yhteisön kautta ja liittyi Fiksariin mukaan.

Fiksari toimi aiemmin Easyhelp-nimen alla, mutta brändäsi itsensä uudelleen kesällä 2016 kuvastaakseen yhdessä tekemistä. Jos haluat tietää lisää toiminnastamme, ota yhteyttä asiakaspalvelumme numeroon 050 511 8959. Täältä voit lukea Lauttasaari-lehdessä ilmestyneen jutun toiminnastamme.

– Heidi ja Peik

#

Kajavatie 10

00200 Helsinki

posti@fiksari.fi

Y-tunnus: 2696725-2

Soita 050 566 8586 ja Fiksari auttaa heti!

Teemme kotikäyntejä ma-pe klo 9-20 ja la-su 10-16.

Toimialue

Helsinki

Espoo

Vantaa

Kauniainen

Twitter Facebook Instagram

© Fiksari 2018

Tietosuojaseloste